2
Ostali sportovi

SP U VATERPOLU: Moćna Srbija u polufinalu!

Objavljeno: 25.07.17 u 17:37

Vaterpolisti Srbije su se plasirali u polufinale Svetskog prvenstva u Budimpešti pobedom nad reprezentacijom Australije od 15:5.

Izabranici Dejana Savića su opravdali ulogu favorita u četvrtfinalu Svetskog prvenstva i lako savladali reprezentaciju Australije. Konačan rezultat je bio 15:5, a pobeda ‘delfina’ se nijednog trenutka nije dovodila u pitanje. Ovo je četvrta pobeda Srbije nad ‘ozijima’ ove godine, u njihovom četvrtom međusobnom duelu.

Krenuli su silovito u meč srpski vaterpolisti i od prvog minuta stavili do znanja Australijancima da nemaju šta da traže u ovom duelu. Posle prve četvrtine je već bilo 4:1 za Srbiju, a strelci su bili Ćuk, Mitrović i Filipović dva puta. Kako su počeli u prvoj, ‘delfini’ su tako su nastavili i u drugoj četvrtini. Pjetlović i Prlainović su se poigravali sa odbranom ‘ozija’ i Srbija je na poluvreme otišla sa ubedljivom prednošću od 8:3.

Furiozno su krenuli naši vaterpolisti i u drugom poluvremenu i golovima Prlainovića, Ćuka, Aleksića i Pjetlovića došli do nedostižne prednosti od 12:5. Naši vaterpolisti su rutinski priveli meč kraju, a publika u Budimpešti je imala priliku da uživa u egzibicijama naših vaterpolista. Srbija je u poslednjoj deonici postigla tri gola, a Australija nije imala rešenja za našu odbranu. U četvrtoj četvrtini su se u listu strelaca upisali i Rašović i Jakšić. Na kraju ubedljiva pobeda Srbijeod 15:5.

Naša reprezentacija će polufinalu igrati sa boljim iz okršaja između Hrvatske i Italije.

0
0

2 Komentara

  1. Velika je sramota što se ovim momcima ne poklanja više pažnje! Ako je neko zaslužio onda su to oni! A ne neki leonardo,suma i ovi naši cirkuzanti iz Zvezde…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter