0
Evrokupovi

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Ludogorec silan u revanšu, Rozenborg ide dalje posle drame (VIDEO)

Objavljeno: 19.07.17 u 22:12

Poznato je još pet učesnika trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Plasman u narednu fazu takmičenja su obezbedili: kiparski Apoel, norveški Rozenborg, bugarski Ludogorec, danski Kopenhagen i moldavski Šerif.

Apoel je posle minimalne pobede od 1:0 u Nikoziji nad Dudelanžom, istim rezultatom slavio i u Luksemburgu. Jedini pogodak za šampiona Kipra postigao je Belgijanac Igor De Kamargo iz penala. Kiprani će se u narednoj rundi kvalifikacija sastati sa šampionom Rumunije Vitroulom.


Igor de Camargo Penalty Goal HD – F91 Dudelange… by Football–Live

Kopenhagen je u revanš meču protiv Žiline doživeo poraz od 2:1, ali ekipa našeg reprezentativca Andrije Pavlovića ipak ide dalje zahvaljujući pobedi u prvom meču od 3:1. Strelci za Slovake su bili Otubanjo i Kasa, dok je gol za šampiona Danske postigao Slovenac Verbič. Kopenhagen u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona očekuju susreti sa Vardarom koji je juče eliminisao Malme.

Dalje ide i Šerif iz Tiraspolja. Albanski Kukesi je savladao šampiona Moldavije rezultatom 2:1, ali zbog pobede u prvom meču od 1:0, Šerif ide u 3. kolo kvalifikacija. Albanci su vodili sa 2:0 golovima Eminija i Pejića, ali je Bajala smanjio na 2:1. Bio je to ispostavilo se ključni gol za prolaz dalje. Kukesi je imao i penal u 81. minutu meča, ali je Pejić promašio. Šerif u narednoj rundi kvalifikacija igra sa azerbejdžanskim Karabahom.


Pero Pejic Goal HD – Kukesi (Alb) 2-0 Sheriff… by riqezi

Norveški Rozenbor je tek nakon produžetaka savladao irski Dandalk. U regularnom delu meča je bilo 1:1, a tim rezultatom se završio i meč u Dablinu. Odlučujući pogodak za tim iz Trondhajma postigao je Vilhamson.

Ludogorec nije dozvolio iznenađenje protiv Žalgirisa. Poveo je šampion Litvanije u 15. minutu meča, ali je onda usledila goleada Bugara. Dva gola Rumuna Keserua i po jedan gol Vandersona i Natanijela bila su dovoljna za ubedljiv trijumf bugarskog šampiona. Za Žalgiris je ceo meč odigrao bivši štoper Crvene zvezde Mamadu Mbođ, a na terenu je bio i srpski internacionalac Matija Ljujić.


Ludogorets – Zalgiris 4:1 by bukakkeland123

 

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Kvalifikacije za Ligu šampiona:

Utorak, 18.jul:

Budućnost – Partizan 0:0 – 0:2

Tns – Rijeka 0:5 – 0:2

Astana – Spartak  1:1 – 1:0

Alkašert – Bate Borisov 1:3 – 1:1

Vardar – Malme 3:1 – 1:1

Samtredia – Karabah 0:1 – 0:5

Vikingur – Hafnarfjordur 0:2 – 1:1

Sreda, 19.jul:

Dudelanž – Apoel 0:1 – 0:1

(De Kamargo 40)

Rozenborg – Dandalk 2:1* – 1:1

( De Lanali 43, Vilhamson 98 – Gartland 12)

Kukesi – Šerif 2:1

(Emini 35, Perić 45+1 – Bajala 56)

Kopenhagen – Žilina 1:2 – 3:1

( Verbić 48 penal – Otubanjo 19, Kasa 57)

Ludogorec – Žalgiris 4:1

( Keseru 56, 74, Vanderson 55, Natanijel 41 – Niuadži)

[/stextbox]

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter