0
Kladionica

FOTO: FK Partizan

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Podgorici, BATE Borisov ‘vadi fleke’

Objavljeno: 18.07.17 u 11:11

Slede odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a svakako da se očekuje da kvalitetniji timovi nastave dalji put do elite. Izabrali smo mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

ALAŠKERT – BATE BORISOV 2 (1.70)

Iznenađujući remi daje pravo na nadu ekipi iz Jermenije, mada rival iz komšiluka koji je nastupao u eliti svakako pored promena tima zna da bude veoma opasan na strani i juriće pobedu.

BUDUĆNOST – PARTIZAN 2 (1.55)

Dva gola zalihe su sasvim dovoljna crno-belima da budu spokojni u Podgorici, a svakako da su jači od predstavnika Crne Gore i da će pokušati da dođu do druge pobede.

SAMTREDIJA – KARABAG 2 (2.00)

Pobednik dvomeča je rešen posle petice domacina u Bakuu, ali svakako da će domaćin pokušati da bar malo popravi utisak iako rival dolazi u najboljem sastavu sa ciljem da još jednom upiše trijumf.

VARDAR – MALME 1-2 GOLA (2.00)

Šveđani su se spasili remijem kod kuće, a danas imaju delikatan posao sa šampionom Makedonije i svakako da se očekuje tvrda utakmica sa malim brojem golova.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 10.54.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter