0
Ostali sportovi

DEJAN SAVIĆ: Nije bio lakši trening, imali smo jedan teži danas prepodne

Objavljeno: 17.07.17 u 21:15

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, kao i obično, imao je zanimljivo viđenje uvodne utakmice Svetskog prvenstva u Budimpešti.

Srbija je na startu takmičenja savladala Južnu Afriku sa 21:5, ali za Savića to nije bio ‘lakši trening’, kao što su mnogi prokomentarisali.

– Nije bio lakši, jer smo imali jedan teži trening pre podne pred ovu utakmicu – rekao je posle utakmice.

Zanimljiva je bila i izjava vezana za ambicije Srbije, aktuelnog svetskog, evropskog i olimpijskog šampiona, na ovom takmičenju.

– Cilj naše organizacije je prvo mesto, tako su nam rekli, a s druge strane, ušli smo u novi olimpijski ciklus i cilj je da osvojimo jednu od medalja – istakao je Savić.

Naredni protivnik je Španija.

– Španci su ekipa koja je promenila šest igrača u odnosu na olimpijske igre, imali su slab početak i promenom golmana u trećoj četvrtini postali su konkurentniji reprezentaciji Grčke. Imali su oscilacije.

– Zna se da je naš prvobitni cilj osvajanje prvog mesta u grupi i u suštini svim silama moramo da gledamo da pobedimo i Španiju, a potom i Grčku – istakao je Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter