0
Atletika

FOTO: STARSPORT

ŠPANOVIĆEVA BESNA: Daska je razlog što sam se povredila! (FOTO)

Objavljeno: 09.07.17 u 21:47

Ivana Španović kuburi sa povredom stopala, ali je i pored toga uspela da osvoji drugo mesto na mitingu Dijamantske lige u Londonu. 

Posle takmičenja Ivana Španović je postavila fotografiju sporne daske iz Lozane zbog koje joj je i stradalao stopalo, uz poruku kojom je pokazala bes. Ivana je pobedila upravo u Lozani uz sve probleme, ali je u Londonu i pored bola skočila do druge pozicije.

Ova daska u Lozani je razlog što sam povređena. Previše je visoka u odnosu na ostale daske za odraz. Zato sam i morala da se povučem u Londonu. Ljuta sam jer su ovakve stvari neprihvatljive. Jeste da sam se plasirala u finale, ali ovo je obično sra*e – napisala je Španovićeva uz sliku sporne daske na Instagramu.

Ivana Španović je prvoj seriji ostvarila skok od 6,88 metara i posle toga više nije skakala zbog bolova u stopalu, ali joj je i to bilo dovoljno za drugo mesto.

Na prvom je završila Tijana Bartoleta sa 7,01 metara, dok je treće mesto zauzela Bruk Streton iz Australije sa 6,79 metara.

Pripremio: Branko Puzović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter