0
Ostali sportovi

FOTO: РИА Новости

VATERPOLO: Savić saopštio spisak za SP

Objavljeno: 07.07.17 u 10:34

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak od 13 igrača koji će braniti titulu na predstojećem Svetskom prvenstvu u Budimpešti.

Reprezentacija Srbije od 15. do 30. jula učestvuje na Svetskom šampionatu u Budimpešti, a selektor Savić je odredio na koga računa.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Na spisku se nalaze:

Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Branislav Mitrović

[/stextbox]

U ovom trenutku, to je naš najbolji tim. Zadovoljan sam kako radimo u Kečkemetu. I igrači koji sada nisu na spisku su potpuno opravdali poverenje i zajedno s momcima koji su ostali u Beogradu pokazali kvalitet i oni su deo reprezentacije. To nije fraza, zaista je tako. Imamo bazu od 22, 23 igrača koji u svakom trenutku mogu da budu u 13 izabranih, rekao je selektor Srbije Dejan Savić.

Ovo će biti debi na šampionatu sveta za Viktora Rašovića i Nemanju Ubovića.

Svetsko prvenstvo održaće se od 15. do 30. jula u Budimpešti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter