1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

EVROPSKO PRVENSTVO U RUKOMETU: Srbija remijem do drugog mesta u kvalifikacijama

Objavljeno: 18.06.17 u 18:40

Rukometna reprezentacija Srbije remizirala je u Minsku protiv Belorusije 27:27 (13:10) u poslednjem meču kvalifikacija za prvenstvo Evrope u Hrvatskoj.

Podmlađeni  ‘Orlovi’, pri tom oslabljeni povredama uspeli su da stignu pet golova minusa i dođu do remija sa reprezentacijom Belorusije golom Đorđića 20 sekundi pre kraja, koji je na ovom susretu postigao čak devet pogodaka, dok su još Đukić i Ilić bili strelci po tri gola.

Izabranicima Jovice Cvetkovića nije bio dovoljan bod da na ranije obezbeđen plasman u Hrvatsku odu sa prvog mesta kvalifikacione grupe, na kom je završila Belorusija zbog boljeg međusobnog skora.

Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj igra se od 12. do 24. januara 2018. godine, a učešće su obezbedile reprezentacije Španije, Nemačke, Švedske, Danske, Francuske, Belorusije, Srbije, kao i domaćina, Hrvatske.

0
0

1 Komentara

  1. vasi izvestaci sa utakmice izgleda da su utakmicu gledali iz kafane poslednji gol je postigao Obradovic skok sut sa 11m

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter