1
The Best Of

FOTO: STARSPORT

DIREKTNO: Ratko Varda onako iz srca isprozivao igrače Partizana, verujemo da će oduševiti Grobare (FOTO)

Objavljeno: 10.06.17 u 14:33

Partizan je sinoć porazom od FMP-a završio tužnu sezonu i posle 17 godina neće igrati u finalu državnog prvenstva, što je pogodilo bivše igrače ‘parnog valjka’.

Jedan od onih koji je veoma emotivno reagovao je bivši centar najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kolektiva Ratko Varda. On je imao ta da poruči mladim košarkašima Partizana.

– Sunce ti poljubim i ja sam sa 38 otišao u penziju. Pa sramota me je što sam to objavio pa sa jednom nogom bi bi vadio poslednji atom snage da pokažem kako se igra. Ne za klub koji kao volimo, nego zbog sebe jer ja nosim dres tog kluba koji neko voli. I zbog sebe da pokažem da sam bolji od onoga protiv kog igram. SRAMOTA – napisao je Ratko Varda.


Grobari, kako ocenjujete pismo bivšeg centra Partizana?

0
0

1 Komentara

  1. U osnovnoj skoli potvrdio drugarima iz odeljenja da je rodjen 1976, prepravili mu krstenicu kada je dosao kao izbeglica u Beograd. To je tada bila javna tajna, svi smo mi to tada ionako znali bez da potvrdjuje. Meni brada nije bila ni na pomolu da krene, dok je njega mrzelo da se brije svakih par dana, dodje na basket sav zarastao.
    Igrao je prljavo protiv 3 godine mladjih, to mu je pomoglo da napreduje naravno, vise se radilo sa njim.

    Prosle godine cujem da je u Dizeldorfu pravio sranja na utakmicama, predstavljao se kao ekipa Knin Kosovo, sa nekim pandurima igrao. Vredjali sve koga su stigli, zamalo da padnu batine. Neki iz njegove ekipe nakon par meseci bude upucan. Njegove statuse ne citam.

    Basket Bum-Bam, intervju: „Ja sam Ratko Varda, visok dva NULA jedanaest!“, pokusano 3 puta, svaki put kaze nula, odustali od visine 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter