0
Ostali sportovi

FINALE KUPA SRBIJE ZA RUKOMETAŠICE: Naisa priželjkuje iznenađenje kao domaćin

Objavljeno: 30.05.17 u 17:47

Finalni turnir Kupa Srbije za rukometašice održaće se u sredu i četvrtak u niškoj hali Čair.

U polufinalu sastaće se domaćin ŽRK Naisa i ŽRK Radnički iz Kragujevca u 17 časova, a potom će od 19 časova i 30 minuta snage odmeriti ŽRK Bekament i Železničar iz Inđije.

Nišlijke su četiri puta osvajale kup, dok će po peti put učestvovati u završnici kupa. Trener Svetislav Jovanović nada se da će domaća publika biti dovoljna prevaga njegovim igračicama i da će se naći u finalu koje se igra u četvrtak od 18 časova.

– Stigli smo do polufinala, lep uspeh Naise. Četvrto mesto znači da ćemo grad predstavljati u Evropi. Očekujemo i finale, prvo me interesuje utakmica protiv Radničkog, ekipa koja nije naivna, imaju kvalitetne igračice poput Stepanovićeve, Stojiljkovićeve… – istakao je Jovanović i nastavio:

– Ono što je bitno, da smo posle utakmice sa Bekamentom pojačali rad na taktici, biće iznenađenja sigurno, prvo želim da prebrodimo Radnički, a potom ćemo razmišljati dalje. Bekament jeste favorit, ali bio je jednom i Kluž, ali nije dobro prošao protiv nas, kaže Svetislav Jovanović, trener Naise.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter