0
The Best Of

VREMEPLOV: Ono kad golmani previše igraju PES ili Fifu, pa se zanesu i na ‘zelenom tepihu’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.17 u 23:58

Poznato je da svetske fudbalske zvezde često u slobodno vreme igraju najpopularnije igrica na konzolama, ali nekada ne uspeju iz virtuelnog da se ‘prešaltaju’ u realan život.

Klaudio Bravo, Fernando Muslera, Manuel Nojer, Petr Čeh, Mark-Andre ter Štegen, Vojčeh Ščešnji, David de Hea, Džo Hart… Samo su neki od svetski poznatih golmana koji su se često zaigrali u odlučujućim momentima utakmica.

Ovaj vremeplov nas vraća na momente kada je uticaj PES-a ili FIFE bio preveliki na zvezde među čuvarima mreže.

Verovatno najpoznatiji ‘peti defanzivac’ ili ‘treći štoper’ jeste Manuel Nojer, bilo u Bajernu iz Minhena ili reprezentaciji Nemačke.

Međutim, jednom je u duelu protiv Bajera iz Leverkuzena bio i ‘plejmejker’, kada je uz par driblinga odigrao odličan pas na stranu, ali na njegovu žalost njegov tim nije došao do gola.

(Izvor: youtube / Taril69)

Nije mu bilo strano ni da se poigrava gotovo u svom petercu.

(Izvor: youtube / Bereket Nigatu)

I David de Hea, golman Mančester junajteda bio je često dribler pred svojim golom, a to su na delu videli i igrači Totenhema u meču Premijer lige.

(Izvor: youtube / Variety of videos)

Mark-Andre ter Štegen još dugo će biti član elitnog neba među golmanima, ali će isto tako još dugo ostati upamćeno njegovo fudbalsko umeće pokazano u meču Lige šampiona protiv BATE Borisova. Reagovao je kao pravi, iskusan i prekaljeni bek.

(Izvor: youtube / Andi Lujan)

Džo Hart važi za jednog od fizični najspremnijih golmana na svetu, a to je pokazao u utakmici gradskog derbija protiv Mančester junajteda kada je pretrčao ceo teren u munjevitom trku i stigao do gola da odbrani svoju mrežu, pre nego što su je u kontri zatresli Rajan Gigs ili Vejn Runi.

(Izvor: youtube / TechWayPro)

Mi smo izdvojili samo neke, a vi se zabavite uz mnoge vratolomije golmana širom sveta, kako onih najboljih, tako i onih manje poznatnih, ali nimalo manje atraktivnih.

(Izvor: youtube / Lev1sa Sports)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter