7
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Miloš Vazura o uvredama Grobara posle meča u Nišu

Objavljeno: 18.05.17 u 08:30

Apelujem na navijače da prestanu da mešaju politiku i sport i da prestanu da vređaju čoveka koji je u velikoj meri pomogao Partizanu da naredne sezone igramo Evropu. Takođe i na sudijsku organizaciju i sve ostale činioce srpskog fudbala da sport i igra budu uvek i jedino u prvom planu.

0
0

7 Komentara

  1. 4 komentara od istog bolesnog mozga! Psihijatrija je puna ovakvih likova, valjda nemaju vishe mesta u Lazi pa je ovaj momak pushten na kucno lechenje! Brzo ozdravljenje zelim!

    0
    0
    Odgovori
  2. Мој има да му будемо захвални?
    Да није дао неку гаранцију?
    Партизан је измирио обавезе и све на вријеме завршио, тако да је правно гледано све чисто па је и Партизан ,,у Европи“. Да није тако, ав би могао на глави да дуби, ПФК би био суспендован.
    Зато нас маните с тим лажима.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..svestan je ON da JEDINO FKP ima SNAGU da dostojno, ponosno i snazno predstavlja SRBIJU u LIGI SAMPIONA, gde od proteziranja nema nista, „SAMO“ SUV/CIST KVALITET PROLAZI, a MI TO POSEDUJEMO, ZA RAZLIKU OD AUTODEVASTIRANIHHH… .!. XXAAXXAA .!. Sponzorstvo Gasproma prebaciti na PRAVU ADRESU (vratiti ONO sto im je tadic DAO, a nama je bilo NAMENJENO i TEK onda cemo, kada ON ISPRAVI NEPRAVDU-PRESTATI..), CRNO-BELU ADRESU SAMPIONA SRBIJE-FK PARTIZAN-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!
    P.S. Ako cemo realno i objektivno, FK PARTIZAN je POMOGAO DRZAVNI APARAT, sto je vise nego normalno, kao SVOM DRZAVNOM FK, sto FKP svakako jeste, dok se ne privatizujemo MI smo Drzavni FK, A NE ON IZ „SVOG DZEPA“, a pomoc bi bila daleko manja (i ovako je mizerna u odnosu koliko dobija Crveno Zlo uprkos VEC OGROMNOJ sponzorskoj naturenoj podrsci od strane zutih/prethodne ‘vlasti’) AKO BI NAM „ON“ PO tadicevom nacinu POMOGAO DA NADJEMO SPONZORA JACINE GASPROMA, E ONDA BI IMAO SVAKI GROBAR RAZLOG DA MU BUDE ZAHVALAN, k’o oni tadicu !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. ..svestan je ON da JEDINO FKP ima SNAGU da dostojno, ponosno i snazno predstavlja SRBIJU u LIGI SAMPIONA, gde od proteziranja nema nista, „SAMO“ SUV/CIST KVALITET PROLAZI, a MI TO POSEDUJEMO, ZA RAZLIKU OD AUTODEVASTIRANIHHH… .!. XXAAXXAA .!. Sponzorstvo Gasproma prebaciti na PRAVU ADRESU (vratiti ONO sto im je tadic DAO, a nama je bilo NAMENJENO i TEK onda cemo, kada ON ISPRAVI NEPRAVDU-PRESTATI..), CRNO-BELU ADRESU SAMPIONA SRBIJE-FK PARTIZAN-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!
    P.S. Ako cemo realno i objektivno, FK PARTIZAN je POMOGAO DRZAVNI APARAT, sto je vise nego normalno, kao SVOM DRZAVNOM FK, sto FKP svakako jeste, dok se ne privatizujemo MI smo Drzavni FK, a pomoc bi bila daleko manja (i ovako je mizerna u odnosu koliko dobija Crveno Zlo uprkos VEC OGROMNOJ sponzorskoj naturenoj podrsci od strane zutih/prethodne ‘vlasti’) SKO BI NAM „ON“ PO tadicevom nacinu POMOGAO DA NADJEMO SPONZORA JACINE GASPROMA, E ONDA BI IMAO SVAKI GROBAR RAZLOG DA MU BUDE ZAHVALAN, k’o oni tadicu !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. ..svestan je ON da JEDINO FKP ima SNAGU da dostojno, ponosno i snazno predstavlja SRBIJU u LIGI SAMPIONA, gde od proteziranja nema nista, „SAMO“ SUV/CIST KVALITET PROLAZI, a MI TO POSEDUJEMO, ZA RAZLIKU OD AUTODEVASTIRANIHHH… .!. XXAAXXAA .!. Sponzorstvo Gasproma prebaciti na PRAVU ADRESU (vratiti ONO sto im je tadic DAO, a nama je bilo NAMENJENO i TEK onda cemo, kada ON ISPRAVI NEPRAVDU-PRESTATI..), CRNO-BELU ADRESU SAMPIONA SRBIJE-FK PARTIZAN-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. ..svestan je ON da JEDINO FKP ima SNAGU da dostojno, ponosno i snazno predstavlja SRBIJU u LIGI SAMPIONA, gde od proteziranja nema nista, „SAMO“ SUV/CIST KVALITET PROLAZI, a MI TO POSEDUJEMO, ZA RAZLIKU OD AUTODEVASTIRANIHHH… .!. XXAAXXAA .!. Sponzorstvo Gasproma prebaciti na PRAVU ADRESU, CRNO-BELU ADRESU SAMPIONA SRBIJE-FK PARTIZAN-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter