0
Boks

‘BRITANSKI RAT’: Džoušua i Fjuri se već ‘zakačili’ i najavili novi spektakl (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.17 u 11:47

Britanci sada vladaju svetskim boksom, a novi svetski šlager mogla bi da bude borba novog apsolutnog šampiona sveta Entonija Džoušue i suspendovanog prvaka sveta Tajsona Fjurija.

Naravno, provokator je bio Tajson Fjuri koji je čestitao zemljaku na pobei, ali mu stavio do znanja da je lakše stigao do pobede nad Ukarjincem nego novi vladar planete.

– Dobra borba Entoni, bio si živ, a i mrtav protiv Klička. Ja sam se poigrao s tipom, zaplešimo – napisao je Fjuri.

Odgovor suspendovanom šampionu je stigao nikad brže, Džoušua je bio brutalan prema Fjuriju nazvaši ga ‘bebom’…

Fjuri? Tajsone Fjuri, gde si, bebo? Hajde, gde si? Tajsone Fjuri, znam da si pričao mnogo i da želiš da se vratiš, da se opet nadmećeš. A ja hoću da pružim još jednu boksersku noć za ovih 90.000 ljudi – istakao je Džoušua.

(Izvor: YouTube/iFL TV)

Naravno, Tajson Fjuri nije ostao dužan ‘mladom lavu’ i kratko mu poručio…

– Izazov je prihvaćen. Ti i ja ćemo dati svetu najveću borbu u 500 godina. Igraću se sa tobom. Ti si san svakog boksera – rekao je Fjuri.

Ako bi dva šampiona dogovorila borbu, ona bi se dogodila tek sredinom novembra ili početkom decembra, takođe na fudbalskom hramu Vembliju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter