0
TimeOut

FOTO: STARSPORT

UDOVIČIĆ: Ovo je pravi primer kako se ulaže u sportski turizam (FOTO)

Objavljeno: 14.03.17 u 21:25

Ministar je naglasio da je najbitnije da se mladima vrati ‘Karataš’ koji je potreban mladima.
Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta, i direktora Zavoda za sport i medicinu sporta Goran Bojović su obišli radove na rekonstrukciji omladinskog sportskog kampa ‘Karataš’.

Ovaj sportski centar predstavlja i ideju ministarstva o decentralizaciji sporta kako bi se isti približio svima. Rekonstrukcijom ‘Karataša’ se unapređuje sportska infrastruktura u Srbiji, povećavaju kapaciteti i obezbeđuju mnogo bolji uslovi za postanak lidera u regionu što se priprema sportista tiče.

– Želimo da ovo bude sportski centar, ali ne samo to, već i da okupljamo mlade iz cele zemlje i regiona. ‘Karataš’ je već skoro pet decenija poznata destinacija specijalizovana za sportske pripreme. U kampu je u poslenje dve godine bilo 14000 noćenja, a za ovu godinu ih je već dogovoreno 8000, očekuje se i do 12000, kazao je Udovičić.

Ovaj projekat će završnu fazu imati tokom tekuće godine i obuhvatiće rekonstrukciju dva smeštajna objekta, postavljanje tartana na već izgrađenom košarkaškom terenu i zamenu parketa u sportskoj hali, za sve to je izdvojeno još 80 miliona dinara.

IMG_20170314_183422

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter