0
The Best Of

VREMEPLOV: ‘Praćke’ Roberta Karlosa u dresu Intera najavile su novu eru fudbala (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.17 u 00:23

Roberto Karlos ikona je madridskog Reala, ali mali broj ljudi zna da je brazilski levi bek jednu sezonu proveo u Interu u tada postigao čak sedam golova.

Nakon što je napravio pravi ‘bum’ u Brazilu, omaleni levonogi i munjevito brzi ‘bombarder’ iz zemlje kafe i fudbala stigao je 1995. godine u milanski Inter. I uopšte nije bio levi bek kakvog ga znamo danas, tadašnji trener Otavio Bjanki imao je drugačiju viziju.

U generaciji koju je na ‘Meaci’ stvorio tada novi vlasnik kluba Masimo Morati, omaleni Roberto Karlos najviše je igrao na poziciji levog krila, gde je bio puno opasniji po gol protivnika.

VREMEPLOV: ’S kim igra Partizan?’- Ovako je Anćelotijev ’džoker’ Darko pokorio ’Đuzepe Meacu’(VIDEO)

Tako je fudbalska planeta upoznala uvek simpatičnog fudbalera, čije su šuteve (uz čuvene ‘bombe’ Siniše Mihajlovića) naučnici proučavali i nisu uspevali da zaključe kako se gotovo sve njegove lopte velikom brzinom podignu, pa spuste munjevito kako golman ne bi mogao da reaguje.

Zato njegove golove ‘projektile’ u dresu Intera protiv Vićence, Venecije, Lugana, Torina i Barija moramo sačuvati od zaborava. Uživajte!

(Izvor: youtube / All World Football)

VREMEPLOV: Hidetoši Nakata, Japanac kog su svi voleli i gol Juventusu koji Van der Sara još uvek boli (VIDEO)

(Izvor: youtube / Dcb 13)

VREMEPLOV: Čak i 20 godina kasnije svi se smeju ‘prelepom’ autogolu Batice Mirkovića (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter