0
Ostali sportovi

KOLAŠINAC: Uporan sam i fokusiran na sebe

Objavljeno: 22.02.17 u 15:18

Proslavljeni atletičar Asmir Kolašinac, je tokom “live” intervja emitovanog na Facebook stranici UŠĆE Shopping Center-a otkrio da na dan takmičenja ništa ne prepušta slučaju i da ima precizan raspored kog se pridržava. Nada se da će na predstojećem Evropskom prvenstu u atletici oboriti i lični rekord i da će to biti dovoljno i za jednu od medalja.

Upornost je osobina koja me krasi, što sam najbolje video posle teškog perioda koji sam imao prošle godine. Cilj mi je da se posvetim sebi, i da ne razmišljam o konkurenciji, jer kada sam koncentrisan na sebe i svoj razvoj tada su i rezultati najbolji, istakao je Kolašinac.

Naš najbolji bacač kugle otkrio je da je trenutno zaljubljen, ali da iako je je prošle nedelje pogledao svetski hit film “50 nijansi mračnije” u bioskopu UŠĆE Shopping Center– a, ostaje veći ljubitelj akcionog žanra. U provod izlazi subotom uveče, međutim u narednom periodu će se posvetiti isključivo treninzima i Evropskom atletskom prvenstvu. Na kraju intervjua pozvao sve ljubitelje sporta da bodre njega, kao i ostale naše atletičare na predstojećem takmičenju u Beogradu koje će se održati od 3. do 5. marta u Kombank areni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter