0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

POVRATAK SA STILOM: Rađen odigrao prvi meč nakon dve godine i doneo svom timu evropsko finale!

Objavljeno: 19.02.17 u 11:30

Nikola Rađen se posle dve godine suspenzije trijumfalno vratio u bazen, slavivši sa Oradeom prolazak u finale Evrokupa.

Trofejni vaterpolista odigrao je važnu ulogu u pobedi rumunske ekipe nad Pjaćencom, posle peteraca, razultatom 9:6. Regularni deo meča završen je pobedom Rumuna 5:3, pa se pristupilo penal „lutriji“, s obzirom da je prvi meč završen pobedom Itlijana od 12:10.

Istaknutu ulogu u timu Oradee imali su još i Gojko Pjetlović, koji je uspeo da odbrani dva peterca, kao i Mateja Asanović koji je pogodio za konačnih 5:3 u regularnom delu.

Rumunski predstavnik će se u finalnom meču sastati sa mađarskim Ferencvarošom, za koji nastupaju naši Stefan Mitrović, Marko Ćuk i Marko Avramović a koji su do borbe za trofej stigli eliminisavši Jadran iz Herceg Novog.

– Bilo je sjajno. Utakmica je bila jako teška, a meni je drago što sam doprineo da se ekipa plasira u finale. U svlačionici sam saigračima rekao da mi se desila nešto veoma lepo na povratku i debiju za Oradeu. Sada nam preostaje da probamo da osvojio prvi evropski trofej. Što se poslednjeg peterca tiče bio sam smiren i ubeđen da ću zatresti mrežu – istakao je u razgovoru za „Večernje novosti“ Nikola Rađen.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter