0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

ŠTETA: Srbi iz Pro Reka lako izašli na kraj sa Partizanom (FOTO)

Objavljeno: 08.02.17 u 21:04

Vaterpolisti Partizana izgubili su večeras u Beogradu od italijanskog Pro Reka sa 5:17 (0:3, 2:3, 2:5, 1:6), u utakmici petog kola Grupe B u Ligi šampiona.
Golove za Partizan na plivalištu na Banjici postigli su trostruki strelac Ognjen Stojanović, Nikola Lukić i Nebojša Toholj.

U italijanskom timu najefikasniji je bio Alesijani Jakopo sa četiri gola, a po dva gola postigli su bivši igrači Partizana i srpski reprezentativci Dušan Mandić i Filip Filipović. Dvostruki strelci bili su i Aleksandar Ivović, Lorenco Bruni, Frančesko Di Fulvio i Giljermo Molina Rios, dok je jedan pogodak postigao Andrea Fondeli.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pro reko, koga sa klupe predvodi bivši trener Partizana Vladimir Vujasinović, od početka bio ubedljiv, poveo je sa 5:0, a mladi tim Partizana prvi gol postigao je 2:49 minuta pre kraja druge četvrtine. Srpski šampion se držao koliko je mogao protiv kvalitetnog rivala, a do kraja utakmice postigao je još tri gola.

Partizan je tako pretrpeo četvrti poraz u Grupi B u kojoj ima bod, a italijanski klub je ostvario petu pobedu.

U šestom kolu Partizan će 18. februara igrati u Italiji protiv Pro reka.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter