1
The Best Of

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

VREMEPLOV: Partizan je potpuno nadigrao ‘nero-azure’, ali nije slavio (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.17 u 00:10

Mnogo promašenih prilika crno-belih kaznio je Lotar Mateus, bivši trener kluba iz Humske.

Decembarsko veče 1990. godine i igra Partizana iz snova na kraju nije naplaćena pobedom nad Interom – 1:1.

Italijani su i u ovom meču gajili svoj stil fudbala i uspeli su da ostvare remi. Po teškom terenu ‘parni valjak’ je gazio punim gasom predvođen sa klupe pokojnim Milošem Milutinovićem.

Ređale su se šanse i promašaji crno-belih u prvom poluvremenu, a Josip Višnjić je pred odlazak na odmor pogodio prečku gola koji je čuvao slavni Valter Zenga. Gosti iz Milana su na odmor otišli zadovoljniji rezultatom.

(Izvor: YouTube/krkipfc)

U nastavku se upornost isplatila i u 62. minutu Stevanović je doveo Partizan do prednosti, a zatim je Lotar Mateus, bivši trener Partizana, izjednačio.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Crno-beli su igrali u sastavu: Pandurović, Stanojković, Mijalković, Milanić, Vujačić, Jokanović, Višnjić, Bogdanović, Mijatović, Đurđević, Stevanović.[/stextbox]

0
0

1 Komentara

  1. Који је то био ниво игре… оваква игра по оваквом терену на прву… колико прилика, колико трчања… интер који је има 2 прилике на утакмици…
    Фантастично.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter