0
Američki fudbal

SLEDI UZBUDLJIVA SEZONA: Veprovi prave tim za velika dela, stiglo sjajno pojačanje iz SAD (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.17 u 16:25

Kragujevački „Divlji veprovi“ nastavljaju sa pojačanjima, a novi igrač ove ekipe je Alen Remzi, koji je prethodno igrao u prestižnoj prvoj diviziji NCAA.

Ovaj 24-godišnji igrač prvo je nastupao za „Vejk Forest“, da bi u završnoj godini igrao na „Hempton“ univerzitetu. Tamo je igrao protiv najboljih ekipa koledž fudbala, a sjajne fizičke predispozicije mu dopuštaju da bude sjajan trkač i hvatač, kao i odličan član specijalnog tima, iako mu je izvorna pozicija kornerbek. 

U „Dilard Haj“ srednjoj školi bio je proglašen za najboljeg igrača, a u to vreme je bio član i nekoliko ol-star timova.

allen ramsey (2)

U Evropu dolazi sa određenim predznanjem o „Veprovima“:

– Za Veprove sam saznao preko prijatelja koji takođe poznaje i Džoša Hepnera, jednog od trenera kragujevačkog tima. Gledao sam neke snimke utakmica u Srbiji i čini mi se isto kao i ovde u Americi – zabavno i uzbudljvo. Jedva čekam da dođem i zaigram, kao i da naučim više stvari o Srbiji. Verujem da ću pomoći saigračima da odbranimo šampionsku titulu, ali ću se truditi i da im pomognem da postanu bolji igrači i ljudi, jer zaista volim da pomažem ljudima, rekao je Remzi za zvanični sajt kluba.

On će u Kragujevcu igrati uz kvoterbeka Ijana Mekginisa iz SAD, Britanca Lorana Čimangu, kao i kapitena reprezentacije Sbije, Strahinju Stepovića.

(Youtube/Era of chaser films)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter