0
Ostali sportovi

JELENIĆ: Svi su zdravi, finale Kupa bez problema

Objavljeno: 15.12.16 u 13:30

Predsednik Vaterpolo kluba Crvena zvezda Viktor Jelenić rekao je da se svi vaterpolisti crveno-belih dobro osećaju i da će današnji meč finala Kupa Srbije protiv Partizana biti odigran bez problema.

– Stomačni virus zadesio je ekipu pre dva dana. Na tegobe su se prvo požalila tri igrača, potom se virus raširio pa smo imali devet igrača na infuziji. Međutim, na sreću sve se dobro završilo. Zvezda je kao što znate u sredu uveče igrala utakmicu, izborila plasman u finale i danas ćemo se boriti za trofej, rekao je Jelenić agenciji Beta.

Nekoliko igrača Zvezde su morali da zatraže pomoć u Urgentnom centru u Nišu, gde se održava završni turnir.

– Ekipa je jutros trenirala u kompletnom sastavu i svi igrači su spremni za finale. Želim da iskoristim ovu priliku i da se zahvalim medicinskom timu Urgentnog centra u Nišu, jer su fenomenalno uradili svoj posao. Njihova pomoć je bila dragocena, organizacija izvanredna i za to zaslužuju sve pohvale, rekao je Jelenić.

Finalni meč Kupa Srbije na programu je danas od 16.45 u niškom Čairu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter