4
Ostali sportovi

UVEK SLATKA POBEDA: Novi uspeh za Crvenu zvezdu, pregažen je Partizan!

Objavljeno: 27.11.16 u 18:14

Svaka titula je još slađa kada se u finalu ubedljivo savlada ‘večiti’ rival.

Džudisti Crvene zvezde osvojili su danas šampionsku titulu, pošto su u finalu pobedili Partizan sa 5:0.

Strahinja Bunčić je u finalu sa Denisom Jurakićem dobro započeo meč i nagovestio slavlje svog tima.

Za džudiste Zvezde to je dobra uvertira za naredni izazov, Evropsko klupsko prvenstvo, čiji će biti domaćin 17. decembra.

– Čestitam momcima. Sjajna generacija, u poslednjih nekoliko godina najavili su sjajne rezultate. To su pokazali odličnim rezultatima na medjunarodnoj sceni, a sada su ih potvrdili i u ekipnoj konkurenciji. Želim im mnogo sreće i očekujem visok plasman na Evropskom ekipnom prvenstvu u Beogradu čiji je Crvena zvezda domaćin – rekao je predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Ivan Todorov.

On je čestitao upravi kluba i sponzorima na rezultatu i rekao da je to plod rada i ulaganja u poslednjih 15 godina. Džudisti Crvene zvezde nisu poraženi tokom čitave Superlige Srbije.

– Crvena zvezda je superiorna ove godine bez ijednog poraza. Osvojili smo sve. U finalu Superlige smo imali i poslasticu da smo osvojili titulu u ‘večitom’ derbiju. Čestitam mojim džudistima na napornom radu. Nadam se da ćemo nastaviti niz i u Ligi šampiona – rekao je predsednik džudo kluba Crvena zvezda Stojan Vujko.

Zvezda je osvojila prvo mesto u Superligi, Partizan drugo, a treće mesto zauzeli su Rakovica i ODŽK Beograd.

0
0

4 Komentara

  1. Buuuahahahahahahahahahaha…, gde je sad ona GDK grobarka da prokomentarise sto smo ih i ovde oteslali muahahahahahahaha…,

    0
    0
    Odgovori
    • pa sine tebi su i đudisti,veslači,hokejaši,vaterpolisti,košarkaši,fudbaleri itd uništili detinjstvo pa morate i vi u 20 godina nesto da osvojite buhahahahaahahahahahaahahahahahaahahahah

      0
      0
      Odgovori
      • U Veslanju Partizan dominira zadnjih godina gde inace ne postoje ekipna prvenstva a Zvezda je pre tu dugo dominirala i osvojila daleko vise medalja nisi obavesten…Kazes moramo u 20 godina nesto da osvojimo? Pa zar nije Zvezda osvajala trofeje u zadnje 2 decenije u fudbalu,muskoj i zenskoj kosarci…Pa u muskoj i zenskoj odbojci,zadnjiu deceniju i po u obe konkurencije u atletici,zadnju deceniju u obe konkurencije u tenisu…Pa u manjim sportovima takodje streljastvo,borilacki sportovi,macevanje nemas pojma bre…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter