0
Odbojka

FOTO: Youtube/ Screenshot

‘KEC IZ RUKAVA’: Odbojkaška legenda stala uz Gajića! I ne samo to…

Objavljeno: 13.11.16 u 09:35

Zoran Gajić dobio je još jedno ‘veliko pojačanje’ u trci za mesto predsednika Odbojkaškog saveza Srbije.

Ukoliko najtrofejniji trener naše odbojke postane novi prvi čovek ove organizacije, prvi saradnik biće mu jedan od najboljih igrača u istoriji srpske, ali i svetske odbojke – Ivan Miljković, otkriva Alo.

Sa Gajićem sam oduvek bio u kontaktu i razmenjivali smo mišljenja i poglede na sport i odbojku. Poziv i ideja su me zaista iznenadili, jer nisam očekivao ovakav razvoj situacije u ovako kratkom periodu, iako su većinu stvari diktirala dešavanja u srpskoj odbojci, otkrio je Ivan Miljković na početku intervjuu za Alo.

Miljković nikada ranije nije razmišljao o funkciji u Savezu.

– Nikada, možda i zato što još igram i što uživam u tome! Ali i apsolutno sam svestan da karijera sportiste mora kad-tad da se završi. Želim da srpska odbojka nastavi uspešan rad sa što manje oscilacija.

Po njemu, Zoran Gajić je najbolje rešenje u ovom trenutku.

– Poznaje dosta dobro stanje unutar Saveza, svakodnevne probleme sa kojima se suočavaju klubovi, treneri, igrači i sudije, odnos OSS-a sa državom, CEV-om i FIVB-om! Mislim da uz pomoć ljudi koje želi u svom timu može nastaviti uspešnu organizaciju Saveza koja traje više od 20 godina, a za koju je zaslužan Aleksandar Boričić, zaključio je legendarni srpski odbojkaš.

Pobeda Zorana Gajića na predsedničkim izborima u Odbojkaškom savezu Srbije je sve izvesnija. Za dobrobit srpske odbojke, ne bi bilo loše da mu se pridruži i njegov protivkandidat Vanja Grbić, te zajedničkim snagama vrate Srbiju na mesto koje joj pripada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter