0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SAVIĆ SAOPŠTIO SPISAK: Stižu novajlije, nema Prlainovića

Objavljeno: 07.11.16 u 13:08

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak igrača za predstojeću utakmicu sa Rumunijom u Svetskoj ligi. 

Vaterpolisti Srbije igraće protiv Rumunije 15. novembra u Kragujevcu, u prvom kolu Svetske lige. U grupi su još Slovačka i Nemačka.

– Okupićemo se dan ranije. Planirana su dva treninga, jedan u bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta i drugi uveče u Kragujevcu, rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Na spisku su Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Dušan Mandić, Sava Randjelović, Miloš Ćuk i Nemanja Ubović. Pozvani su i Duško Pijetlović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Stefan Mitrović, Gavril Subotić i Strahinja Rašović.

U odnosu na sastav ekipe koja je letos osvojila zlatnu olimpijsku medalju u Rio de Žaneiru, na spisku nema Slobodana Nikića i Živka Gocića koji su se povukli iz reprezentacije, kao ni Andrije Prlainovića zbog bolesti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter