1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

RUKOMET: Cvetković objavio širi spisak, povratak nekih igrača

Objavljeno: 24.10.16 u 22:05

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković odredio je širi spisak igrača koji će nastupiti na predstojećim kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine u Hrvatskoj.

Srbija igra mečeve protiv Poljske (3. novembar, 20 časova, Gdanjsk) i Belorusije (6. novembar, 18 časova, Niš), a Cvetković je odlučio da ponovo pozove i igrače koji su rekli da više neće igrati za nacionalni tim.

Na spisku se nalaze:

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Golmani: Darko Stanić, Strahinja Milić, Ivan Gajić, Darko Arsić, Vladimir Cupara.

Leva krila: Nemanja Ilić, Dobrivoje Marković, Mladen Šotić.

Desna krila: Darko Đukić, Bogdan Radivojević, Nemanja Živković.

Pivotmeni: Rastko Stojković, Alem Toskić, Zoran Nikolić, Mijajlo Marsenić.

Bekovi: Momir Ilić, Momir Rnić, Petar Đorđić, Žarko Šešum, Ilija Abutović, Petar Nenadić, Luka Mitrović, Lazar Kukić, Nenad Vučković, Marko Vujin, Nemanja Zelenović, Stefan Terzić, Aleksandar Stanojević.

[/stextbox]

RUKOMET: Jovica Cvetković novi selektor Srbije

0
0

1 Komentara

  1. Da li je ovo spisak veterana,mozda oni imaju svoje takmicenje?Svaka cast Cvetkovicu ali vreme nije stalo u trenutku kad je zadnji put bio selektor.Proslo je prilicno vremena i ti rukometasi su sada u poznim godinama,treba pruziti sansu mladjima,ako ih uopste imamo jer taj sport nesto i ne pratim previse.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter