11
The Best Of

VREMEPLOV: Gol Marka Pantelića u derbiju o kome se još polemiše da li je bio regularan i postignut na sportski način (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.16 u 00:01

Vremeplov nas vraća u 2004. godinu i polufinale Kupa Srbije u kome je Crvena zvezda sa 1:0 savladala Partizan, golom o kome i danas dan polemišu Grobari i Delije.

Meč je odigran 21. aprila, a Crvena zvezda je brzo stigla do prednosti. Bila je to veoma konfuzna situacija, pošto je Nikola Žigić na „brzaka“ izveo aut, igrači Partizana su stali misleći da je ofasajd, a Marko Pantelić je matirao Ivicu Kralja. Danas postoje dve vezije te situacije, jedna pripada navijačima crno-belih, a druga crveno-belih.

Naime, Grobari se i dan danas žale da je ofasajd trebalo svirati još pre auta, jer je u njemu bio Marko Pantelić. Da su baš zbog te situacije crno-beli stali i da su tada oštećeni.

Sa druge strane Delije se i dan danas šale na račun fudbalera Partizana koji po njihovom mišljenju nisu ni znali fudbalska pravila, te da iz auta ofsajda nema. Bilo kako bilo Crvena zvezda je slavila sa 1:0, plasirala se u finale, tamo je savladala Banatski dvor, ali se o trofeju danas manje priče nego o „kontroverznom“ golu Marka Pantelića.

0
0

11 Komentara

  1. Nisam čuo da se uopšte polemisalo o tome.Možda oni koji ne znaju pravila fudbalske igre…nema govora o ofsajdu ni prilikom gola,ni u akciji koja je prethodila autu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Na ovom snimku se me vidi akcija koja je prethodila autu tako da ne znamo na šta se žale igrači Partizana.Sigurno znaju da iz auta nema ofsajda to se nauči vrlo brzo i rano ako se baviš fudbalom.

    0
    0
    Odgovori
    • Vidi se kolko znas o fudbalu, iz auta nema ofsajda znaci ne 2 metra nego 50 metra nije ofsajd, evo ti jos jedno zanimljivo pravilo ako golman namerno uzme loptu okrene se i da auto gol sudija mora da svira korner a golmanu zuti, ili na primer ako se desi da se dva ili vise igraca samaraju pobiju psuju u svlacionici sudija nista ne radi ceka da oznaci pocetak meca cim igrac na centru pipne loptu prekida mec daje crveni karton igracima koj su ucestvovali incidentu u svlacionici isto vazi i na poluvremenu.

      0
      0
      Odgovori
    • Klasičan primer navijača grobara.Čovek se ne razume u fudbal a voli da komentariše sve redom.Ispadaš glup u društvo.Nauči pravila,pitaj nekog iz okruženja a ako te sramota,postoji udžbenik ili brošura o fudbalskim pravilima pa je pročitaj.Ovako si baš ti ispao gori od slepca jer,kako kažeš,oni mogu da vide ali ti ne možeš.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter