0
Ostali sportovi

PREIPREME ZA NOVE MEDALJE: Kik bokseri se spremaju na Tari, pljuštaće zlato

Objavljeno: 10.10.16 u 18:21

Pripreme reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo WAKO – European Championships Maribor 2016, koje će biti održano u Mariboru od  23.-30.10.2016, uveliko se održavaju na planini Tari.

Izabranici selektora Nebojše Miloševića vredno treniraju i spremaju se za najvažnije takmičenje u ovoj godini: ovo evropsko prvenstvo je kvalifikaciono prvenstvo za disciplinu K1 za učešće na svetskim igrama IWGA The World Games 2017. godine u poljskom gradu Wroclavu.

Kik boks repreyentacija

Svetske igre su postale najvažniji sportski planetarni događaj posle Olimpijskih igara, od kada je u aprilu u Lozani, na Generalnoj Skupštini IWGA-e, potpisan Memorandum o razumevanju između Međunarodnog olimpijskog komiteta i IWGA (Internacionalna Organizacija Svetskih Igara).

Kik boks je sport koji će se između 32  sporta predstaviti sa svojim najboljim borcima sa svih kontinenata. Reprezentacija Srbije koja ide u Maribor je u sledećem sastavu:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Saida Bukvić, Novi Pazar, lk -52kg 
Ivana Davidović, Vranje, lk – 56kg
Maja Miljević, Vojvodina, K1 – 56 kg
Dijana Dabetić, Crvena Zvezda Delije, lk -65kg
Teodora Manić, Crvena Zvezda Delije, K1 -65kg
Aleksandra Krstić, Pagonis Tim, K1 -70kg
Sedad Bukvić, Novi Pazar, lk – 60kg
Fazlija Redžepi, Vranje, lk -57kg
Danijel Memedovski, Despot, K1 -57kg
Aleksandar Konovalov, Palmini tigrovi, K1 -63,5kg
Slobodan Mijajlović, Futog, K1 -67kg
Miloš Keljanović, Vojvodina, K1 -71kg
Novak Radulović, Niš, lk -71kg
Sokol Arsić, Leskovac, lk -75kg
Nikola Stošić, SD Kombat, lk -81kg
Aleksandar Menković, SD Kombat, K1 -81kg
Ljubo Jalovi, Vrbas, K1 -75 kg
Jasmin Musa, Crvena Zvezda Delije, lk -86 kg
Miloš Marković, Crvena Zvezda Delije, K1 -86kg
Nenad Pagonis, Pagonis Tim, K1 -91 kg
Bojan Džepina, Batajnica, lk -91 kg
Saša Polugić, Crvena Zvezda Delije, K1 +91kg
Stefan Anđelković, Crvena Zvezda Delije, lk +91kg [/stextbox]

Stručni štab koji priprema naše reprezentativce, pored selektora Nebojše Miloševića čine i treneri: Dondur Neven, Dejan Pavić, Srđan Radulović, Dušan Kilibarda i Miloš Milutinov.

Kikbokseri kondicione treninge na otvorenom imaju po snegu, koji je na trenutak zabeleo obronke Tare, svi ostali uslovi u Centru Mitrovac na Tari su zadovoljavajući.

Raspoloženje u reprezentaciji je na visokom nivou, a svojim kolegama sportistima na pripremama će se uskoro pridružiti i Nenad Pagonis, koji je dobio kratak odmor zbog rođenja sina.

Treneri i selektor su zadovoljni  zdravstvenim kartonom reprezentacije, povreda koje bi omele planove za sada nema. Kuriozitet je da na ovim pripremama imamo i dva gosta iz zemalja okruženja, iz Slovenije i Republike Srpske, koji su dobili dozvolu da treniraju sa najboljom reprezentacijom u K1 na svetu- srpskom reprezentacijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter