0
Boks

FJURI SE POSLE ‘KOKAIN AFERE’ POVUKAO: A, sećaćemo ga se po ovom potezu kada nokautirao sam sebe (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.16 u 14:54

Svetski bokserski šampion u teškoj kategoriji Britanac Tajson Fjuri saopštio je danas da je završio karijeru.

Fjuri, koji je prošlog meseca povukao iz revanša sa Ukrajincem Vladimirom Kičkom zbog psihičkih problema, danas je na Tviteru uz psovku i ne birajući reči, naveo da se povukao, uprkos tome što nijednom nije branio titule.

– Boks je najtužnija stvar u kojom sam ikada učestvovao. Ja sam najveći, takodje sam se povukao, srećni dani – naveo je Fjuri.

Krajem septembra svetski mediji su preneli da je dvadesetosmogodišnji Fjuri bio pozitivan na kokain, dan pošto je otkazao borbu sa Vladimirom Kličkom.

UDARNA VEST: Svetski šampion pozitivan na kokain! (FOTO)

Fjuri u profesionalnoj karijeri ima 25 borbi i svih 25 pobeda, od čega 18 nokautom.

On se nije borio od novembra prošle godine, kada je šokirao svet boksa nanevši Kličku prvi poraz posle 11 godina. On je tada osvojio titule u verzijama WBA, WBO, IBF, IBO, kao i najprestižniji pojas časopisa Ring. IBF pojas mu je oduzet iste godine jer nije mogao da ga brani u propisanom roku.

Fjuri je od tada često govorio da mu je dosta boksa, a letos je najavio da će mu revanš sa Kličkom biti poslednja borba u karijeri. On je rekao da posle toga želi da se ugoji, da postane debeo i da želi da uživa s porodicom i ne radi ništa.

Posle pobede nad Vladimiriom Kličkom, Tajsno Fjuri će biti upamćen i po aperkatu kojim je nokautirao sam sebe:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter