0
Boks

KAKO SEBI UPROPASTITI KARIJERU: Fjuriju oduzimaju titule?

Objavljeno: 27.09.16 u 15:21

Privukao je šažnju na sebe prvo cirkuzantskim ponašanjem van ringa, zatim je skinuo sa trona Vladimira Klička, ali sada mu sledi žestok pad u karijeri.

Tajson Fjuri je nedavno ponovo odložio odbranu titule u teškoj kategoriji, pa mu preti oduzimanje šampionski pojaseva.

Britanski promoter Edie Hern tvrdi da je došao kraj Tajsona Fjurija i da će se, umesto u ringu, u nastavku karijere boriti u sudnici.

Meč je trebalo da bude održan u decembru, ali ga je Tajson odložio zbog navodne povrede.  Organizatori su izgubili strpljenje, jer gube ogroman novac, pa će sve će to naplatiti na sudu., tvrdi Hern.

JOŠ NIŠTA OD REVANŠA: Fjuri ponovo tražio odlaganje odbrane pojasa (VIDEO)

Hern, kojeg citira BBC, ističe da Fjuri nije kadar da se sredi i odradi revanš. Smatra da je ogromna odgovornost za taj nered na njegovom timu.

– Psihički problemi su osetljivo pitanje, ali ovo je biznis. Sigurno je da Frujira zbog svega čeka duga pravna bitka posle koje će mu oduzeti titule, a on će objaviti da završava s boksom. Organizacije su dobile dovoljno materijala, teška kategorija je važan deo njihovog posla, a još nisu ništa zaradili ove godine, objasnio je Hern.

U međuvremenu, Fjuri je upao i u aferu s dopingom, navodno je odbio testiranje i ako se to pokaže tačnim, prete mu godine suspenzije. On je nanizao WBA, IBF, WBO i IBO titule i postao prvi koji je srušio Klička od 2004. godine. Dve nedelje kasnije izgubio je IBF titulu od Britanca Entonija Džošuee, jer je zakazao revanš sa Kličkom, umesto da prihvati izazov prvog izazivača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter