6
Ostali sportovi

FOTO: YouTube

SELEKTOR HRVATSKE ONAKO IZ DUŠE: Bolji su od nas, koliko god je to teško priznati! (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.16 u 00:34

Selektor Hrvatske Ivica Tucak postao je vrlo brzo internet hit izjavom posle poraza u finalu OI od Srbije.

Šef stručnog štaba „barakuda“ prvo se žalio na suđenje i govorio kako su Srbi tukli njegove igrače, a onda je jedva izustio ono što od večeras zna ceo svet – da je Srbija najbolji tim planete.

– Naš igrač je ubijen kad god je pokušao da se oslobodi. To je jedan od razloga našeg poraza. Treba prizanti da su bolji tim od nas, koliko je to god teško – rekao je Ivica Tucak.

(Izvor: YouTube/Video Clips)

0
0

6 Komentara

  1. Могли би се Хрвати угледати на овог вашег господина. Види се колико му је тешко, али није тешко остати човек. Штета само што већина, углавном младих, који нису имали додира са ратовима неће да укапирају јачину ове реченице, не зато што смо ми стварно били бољи, већ.. И исти ти ће да наставе да мафијају преко интенета и да шире усађену мржњу зарад нечијих личних поена. Јер сви знамо да неколицини људи не одговара да се хвалимо међусобно и да се из године у годину труде да ту мржњу повећавају, испијајући вискије и кафе које им ми и ви плаћамо, и смеју се нама обичним смртницима што се годинама уназад препуцавамо и дижемо неку беспотребну тензију. И најважније, од свих Хрвата, ватерполисти су вам највећа господа и прави спортисти и не би било лоше да за промену укључите мозгове, а смањите седење у фотељама и брзе прсте на тастатури.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter