0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter / Team Serbia

TIJANA U SUZAMA: Jako sam razočarana…

Objavljeno: 18.08.16 u 04:20

Srebrna srpska olimpijka, Tijana Bogdanović, nije mogla da sakrije razočaranje odlukom sudija u poslednjoj sekundi finala protiv tekvondoistkinje iz Koreje.

Tijana Bogdanović je napravila veliki uspeh osvajanjem srebra u kategoriji do 49 kilograma, ali je ostao mali žal za zlatom, pogotovo zbog odluke sudija u poslednjoj sekundi borbe protiv Koreanke Kim.

Naime, pri rezultatu 7:6, Bogdanovićeva je oborila rivalku koja je već imala opomenu, pa je trebalo da bude izjednačenje. Međutim, sudije su posle ‘čelendža’ odlučile da je meč bio završen i Tijana je morala da prizna poraz.

Posle finala Bogdanovićeva se posebno osvrnula na taj detalj.

– Devojka je pala u poslednjoj sekundi dok je imala bod više. Ja mislim, a i moj trener, da je trebalo da joj daju još jednu opomenu, što bi meč uvelo u zlatni bod. Neizvesno je kako bi se meč završio, ali ja sam jako razočarana da sudije na ovako velikom takmičenju to nisu videle – rekla je Srpkinja posle finala.

– Nisam očekivala da će biti ovako, zbog odluke sudija. Očekivala sam medalju, mnogo smo trenirali da dođemo dovde i jako sam razočarana – ponovila se Bogdanovićeva.

Ipak, cela Srbija je ponosna na nju i srebro koje je donela svojoj zemlji, pa je naravno i ona sama ipak zadovoljna učinjenim u Rio de Žaneiru.

– Imam tek 18 godina i srećna sam što sam došla na Olimpijske igre i osvojila srebro, i pobedila svetskog prvaka. Ponosna sam na sebe i na stručni štab, na trenera, kondicionog trenera, fizioterapeuta, hvala svima, hvala i prijateljima i porodici i svima na podršci. Medalju posvećujem prijateljima, porodici i svima koji su bili uz mene – zaključila je Tijana Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter