0
Ostali sportovi

NAKNADNO: Organizatori usvojili žalbu srpskog tima, Dalma Benedek-Ružičić veslaće u ‘A’ finalu!

Objavljeno: 17.08.16 u 18:09

Iz Rija stižu sjajne vesti, i to naknadno, više od sat vremena od završetka poslednje kajakaške trke u K1 na 500 metara.

Po propozicijama, plasman u ‘A’ finale obezbeđuju po dve prvoplasirane takmičarke iz tri polufinalne grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane kajakašice.

Srpska kajakašica Dalma Benedek-Ružičić je imala potrebno vreme, ali je posle završene treće trke objavljeno da je ona ipak ispod crte i da će veslati u ‘B’ finalu.

IPAK NIJE USPELA: Dalma Benedek-Ružičić ostala bez ‘A’ finala

Međutim, posle žalbe koju je naš tim priložio, greška je naknadno ispravljena i Benedek-Ružičić će ipak biti u ‘A’ finalu.

Tako će Srbija imati još jednu priliku za medalju, pošto će Dalma Benedek-Ružičić sutra od 15:11h po srednjeevropskom vremenu veslati u ‘A’ finalu kajak jednoseda na 500 metara.

DAN JE KRENUO ODLIČNO: Tomićević i Zorić direktno u ‘A’ finalu!

Time je zaokružen izuzetan dan za srpske kajakaše, posle plasmana u ‘A’ finala Tomićevića i Zorića u disciplini K2 na 1000 metara, odnosno, Grujića i Novakovića u K2 na 200 metara.

NOVI USPEH: Grujić i Novaković u ‘A’ finalu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter