1
The Best Of

VREMEPLOV: Ne pamti se da je neko ikada tako ponizio Real na Bernabeu kao Ronaldinjo i Barsa (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.16 u 23:45

Vremeplov nas vraća više od deset godina unazad kada je Barselona ućutkala 80 hiljada navijača ‘omraženog’ Reala.

Bile su to godine dominacije trija Barselone Ronaldinjo-Eto-Mesi, mada je Argentinac tada još uvek bio supertalentovani klinac. Udarna igla Katalonaca bio je „mađioničar“ Ronaldinjo, a i danas dan se pamte njegove bravure protiv Real Madrida novembra 2005. godine kada je utišao „Santjago Bernabeu“.

„Kraljevski klub“ je tada imao strašan tim, Kasiljas na golu, Karlos levo, Bekam i Zidan u sredini, dok su napad predvodili Robinjo, Raul i Ronaldo. Očekivao se dvoboj „titana“, ali je na kraju domaćin bio mala maca. Ramos, Elgera, Salgado i Karlos nisu imali rešenja za Barsin trio Ronaldinjo, Eto i Mesi. Katalonci su slavili sa ubedljivih 3:0.

Mrežu „kraljevskog kluba“ načeo je Eto u 15.minutu. Do kraja meča usledila su dva bravurozna prodora Ronaldinja i golovi za pamćenje. Kako je „fudbalski mađioničar“ srušio Reala pogeldajte u video zapisu ispod teksta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter