0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR HRVATSKE: Nešto je čudno u grupi gde je Srbija…

Objavljeno: 09.08.16 u 16:31

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak rekao je da je njegova ekipa ‘na dobrom putu’ na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i ocenio da se u Grupi A olimpijskog turnira ‘dešavaju čudne stvari’.

Hrvatska je prošle noći pobedila Crnu Goru sa 8:7 u derbiju drugog kola Grupe B olimpijskog turnira.

– Bila je to očekivano dobra utakmica i s ovom pobedom smo na dobrom putu – rekao je Tucak, prenosi agencija Hina.

– Crnogorce dobro poznajemo, a i oni nas, tako da je sve bilo očekivano tvrdo. Zadovoljan sam pobedom jer smo ih pobedili onako kako smo želeli, kombinatorikom i plivanjem. Imamo dve pobede i sad mirno možemo da čekamo utakmicu sa Špancima – rekao je Tucak.

Hrvatska i Italija u Grupi B imaju po četiri boda, Crna Gora i Španija po dva, dok su Francuska i SAD bez bodova.

Posle dva odigrana kola, lider u Grupi A je Brazil sa četiri boda. Iza domaćina Igara je Grčka sa bodom manje, dok favoriti za medalje, selekcije Srbije i Madjarske, imaju po dva boda.

– U toj grupi se stvarno dogadjaju čudne stvari, a pogotovu kod Srba koji igraju jako loše. Bio sam siguran da Madjari neće dobiti Australijace, jer im ne odgovaraju, kao što sam siguran da ih neće dobiti ni Grci, dok bi Brazilci glatko mogli da dobiju Australiju – rekao je selektor Hrvatske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter