0
Ostali sportovi

Foto: facebook.com/proreccowaterpolo1913

‘DELFINI’: Cilj je odbrana zlata!

Objavljeno: 25.06.16 u 17:30

Srpski vaterpolo reprezentativci Živko Gocić, Andrija Prlainović i Filip Filipović izjavili su danas da su umorni, ali da će dati sve od sebe da u finalu pobede selekciju SAD i odbrane titulu Svetske lige.

Srbija je savladala Italiju 7:4, dok su SAD slavile posle peteraca nad Grčkom 17:16.

– Mučili smo se sa igračem više protiv Italije, imamo teretanu i bazen u svakodvenom radu. Za sada je sve korektno ali ima dosta prostora napredak. Pokušaćemo ponovo da osvojimo Svetsku ligu iako smo rekli da hoćemo da ovde prvo vidimo gde smo u odnosu na rivale – rekao je Gocić posle trijumfa nad Italijom u polufinalu.

Njegov saigrač Andrija Prlainović bio je zadovoljan plasmanom u finale.

– Kontrolisali smo utakmicu od početka do kraja. Umorni smo i jedni i drugi, peti dan napornog turnira. Nije bilo smirenosti u napadu, ali smo uradili ono što smo hteli. Sigurno smo pobedili i sada čekamo finale, neće biti u finalu neke razlike.

Filip Filipović je sa tri gola trasirao „delfinima“ trasirao put ka četvrtom uzastopnom finalu Svetske lige,

– Sve nam teže ovde pada nego što će biti u Riju jer nas umor pritiska. Sasvim normalno stanje. Predstoji nam najlakša utakmica na turniru i bez obzira šta bude znamo svoj put – zaključio je Filipović.

Finale između Srbije i SAD igra se sutra od 11 sati po našem vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter