0
Ostali sportovi

DEJAN SAVIĆ: Umorni smo! SORO: Nedostaje mi Srbija!

Objavljeno: 21.06.16 u 12:55

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, posle pobede protiv Brazila na startu završnog turnira Svetske lige, izjavio je da je ocekivao težak meč, pre svega zbog umora igraca.

– Očekivao sam teškoće jer smo evidentno umorni. Brazil je pokazao da će biti jak tim, posebno sa Sorom na golu. Sutra igramo sa Kinom, ali imaćemo i jak prepodnevni trening – rekao je Savić za sajt VŠ.

Golman Srbije Branislav Mitrović istakao je da će ekipa ispravljati greške „u hodu“.

– Primili smo neke jeftine golove i to ćemo da ispravimo. Ovaj turnir i služi za ispravljanje grešaka, kao i za napredovanje u onim segmentima gde je to moguć – naveo je Mitrović.

Miloš Ćuk smatra da će srpski tim iz utakmice u utakmicu igrati bolje.

– Dug put je ostavio trag. Još smo i dobro odigrali. Sigurno će sve biti mnogo bolje kako se takmičenje bude odvijalo – poručio je Ćuk.

Golman Brazila Slobodan Soro po završetku meca dugo je ostao u razgovoru sa doskorašnjim šaigračima.

– Sada sam ponovo video kakva je Srbija ekipa. Znam da je moje vreme prošlo, ali mi je prvi put žao što nisam sa njima – rekao je Soro.

Srbija sutra od 13 sati igra protiv KIne, dok se u drugom emču B grupe sastaju Brazil – SAD.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter