0
Ostali sportovi

OBELEŽENO 80 GODINA GK BEOGRAD: Velisavljević osvojio „Memorijal knez Pavle“

Objavljeno: 24.05.16 u 13:44

Vikend za nama na terenima Golf kluba Beograd protekao je u obeležavanju vrednog jubileja. Na programu je bio 12. tradicionalni „Memorijal knez Pavle“, a odigran je u trenutku kada se slavi 80 godina od osnivanja Golf kluba Beograd i otvaranja prvih golf terena na teritoriji nekadašnje Jugoslavije.

Pobedu je ostvario Milan Velisavljević, koji je u bruto računanju imao rezultat od 76 udaraca. Kod dama najbolja je bila Jelena Đorđević koja je jednodnevno takmičenje na 18 rupa završila sa 93 udarca.

Najbolji u neto računanju u A kategoriji je bio Pavle Tomašević sa 67. Drugo mesto pripalo je Goranu Đorđeviću sa 71, dok je 72 na trećoj poziciji ostvario Nenad Branković.

U B kategoriji slavio je Aleksandar Demić sa 34 neto poena. Poen manje na drugoj i trećoj poziciji imali su Milutin Radoičić, odnosno Darko Jovanović, dok su po 32 poena skupili Ljubica Tomašević i Ivica Suturović. I u C kategoriji je viđena velika borba. Slavio je Nenad Dojčilović sa 36 neto poena. Drugo i treće mesto sa 35 zauzeli su Svetlana Ranđić i Branislav Čkrkić, a četvrti i peti sa 33 su bili Slavko Miljković i Pero Šaranović.

NIJE ZA SLABO SRCE: Šta biste dali da ste u teretani sa Lindzi Von? (VIDEO)

Pojedinačne nagrade dobili su Jelena Đorđević i Vladimir Danković koji su izveli najduže udarce, dok je Aleksandar Demić imao udarac iz prve najbliži rupi.

Nagrade najboljima i ove sezone uručila je princeza Jelisaveta Karađorđević. Naredni veliki turnir koji nas očekuje na terenima golf kluba Beograd je uvek izuzetno popularni „Sava Čelendž“, koji je na programu 12. juna.

POJAČANJE ZA NAŠ GOLF NACIONALNI TIM: Gudelj dobio srpski pasoš

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter