1
Ostali sportovi

DERBI PARTIZANU: Crno-beli ponovo srušili Zvezdu!

Objavljeno: 19.05.16 u 20:53

U osmom kolu plej-ofa šampionata Srbije, rukometaši Partizana bili su bolji od ‘večitog’ rivala rezultatom 30:26 (16:13).

Novi rukometni derbi između ‘večitih’ rivala igran je na Banjici i u potpunosti je protekao u znaku domaćeg tima, u crno-beloj opremi. Zvezda je imala prednost samo na startu, i to minimalnu, da bi u kompletnom daljem toku susreta Partizan bio glavni na parketu.

Na poluvremenu su crno-beli vodili sa tri gola razlike (16:13), imali su i četiri u 24. minutu, a kada su gosti došli do ‘minus jedan’ u nastavku sa brza dva gola, ponovo je bilo neizvesno.

Ipak, Partizan nije dozvolio novi preokret, pa je uspeo da se ponovo odlepi na četiri gola razlike, a onda i privede derbi kraju za konačnih 30:26.

Najefikasniji u pobedničkom taboru je bio Radojković sa sedam golova, dok je Živković šest puta bio precizan, a Pešić pet. U redovima crveno-belih Babić je imao šest, a Todorović i Pavlović su imali po pet.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

1 Komentara

  1. Aa, Vučić nije bio tu, bio je na otvaranju neke fabrike, pa nije stigao da umesa prstice, inace veliki Partizan ne bi imao sanse!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter