0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SAVIĆ: Zaslužena pobeda u čudnom sastavu

Objavljeno: 26.04.16 u 23:00

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ocenio je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Španiju u Svetskoj ligi, iako je nastupala u oslabljenom sastavu.

– U suštini velike oscilacije u igri. Naš sastav malo čudan, bez bekova, ali su drugi odradili posao. Odavno nismo bili zajedno. Španija je pokazala ozbiljan kvalitet, ali mislim da smo zasluženo pobedili. Dosta smo golova primili iz igre i to ćemo da popravimo – rekao je Dejan Savić posle utakmice.

Vaterpolo reprezentacija Srbije zadržala je maksimalan učinak u Svetskoj ligi i izborila plasman na fajnal-ejt, pošto je danas u Barseloni pobedila Španiju sa 14:13 (4:3, 4:3, 1:4, 5:3), u petom kolu Grupe B Svetske lige.

– Ponavlja se, uvek je uzbudljivo sa Španijom. Nismo bili u najjačem sastavu, ali je važno da smo imali snage da sve okrenemo kada je trebalo i ostvarimo cilj plasman na finalni turnir. Sada je lakše – rekao je kapiten Živko Gocić.

SVETSKA LIGA: Savićevi ‘delfini’ preživeli i Špance (VIDEO)

Dvostruki strelac za Srbiju Duško Pijetlović rekao je da je u igri njegove ekipe bilo dosta oscilacija.

– Oscilirali smo, ali smo pobedili i to je najvažnije. Čudna utakmica, vodili smo, ali nismo sačuvali prednost. Posle smo se trgli kada je Španija imala višak i mislim da smo zasluženo slavili – kazao je Pijetlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter