0
Ostali sportovi

STRELJAŠTVO: Andrea Arsović se odomaćila u Kragujevcu

Objavljeno: 21.03.16 u 11:00

Šampionka Evrope vazdušnom puškom Andrea Arsović završila je četvorodnevne pripreme u zatvorenom 50-metarskom strelištu u Kragujevcu.

– Na strelištu u Kragujevcu možemo da treniramo i malokalibarskom i vazdušnom puškom, pa smo dobre uslove za rad još jednom u potpunosti iskoristili – kaže Andrein trener Dragan Donević.

Koliko su Arsovićeva i Donević zadovoljni uslovima govori i činjenica da im je kragujevačko strelište, otvoreno 2013. godine u prostoru Druge gimnazije, sve češća baza.

– Ove godine smo četiri puta dolazili u Kragujevac. Treninzi koje smo odradili minule sedmice su u sklopu priprema za drugi Svetski kup u Rio de Žaneiru, u aprilu. Hvala Ministarstvu omladine i sporta, Olimpijskom komitetu Srbije i Streljačkom savezu Srbije na pomoći u realizaciji programa rada – ističe Donević.

Pripreme za Rio Arsovićeva nastavlja u Beogradu, a zatim sa većom grupom srpskih strelaca putuje u Split, gde će od 28. marta do 6. aprila trenirati i Stevan Pletikosić, Milutin Stefanović, Milenko Sebić i Dimitrije Grgić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter