0
The Best Of

VREMEPLOV: Sećate li se kako je Kežman majstorski prevario velikog Kasiljasa? (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.16 u 23:55

Vraćamo se u 2006. godinu i veliki madridski derbi u kome je Real savladao Atletiko sa 2:1, ali je utakmicu obeležio prelep gol Mateje Kežmana.

Bilo je to vreme kada je „kraljevski“ klub bio za dve klase bolji tim od „jorgandžija“. „Galaktičari“ predvođeni Zidanom, Ronaldom, Bekamom, Robertom Karlosom, Robinjom, Raulom, Kasanom i Kasiljasom dočekali su na „Santjago Bernabeu“ fudbalere Atletika čija je prva zvezda bio „El Ninjo„, kome su u napadu pomagali Kežman, Petrov i Maksi Rodrigez.

Real je bio apsolutni favorit što je i opravdao već u 3. minutu kada je Kasano savladao Lea Franka. Ipak, detalj utakmice se dogodio u 27. minutu kada su „jorgandžije“ izvele korner sa desne strane, lopta se odbila na ivicu šesnesterca, odakle je iz prve pokušao Lusin, a Kežman reagovao fenomenalno i petom je smestio iza leđa Kasiljasa. Legendarni golman „kraljevskog kluba“ ne pamti da ga je iko ikada tako savladao.

Nažalost po navijače u Srbiji, Atletiko je na kraju poražen sa 2:1, golom Žulija Baptiste u 40. minutu. Ipak, gol Kežmana i dan danas se pamti kada se priča o madridskom derbiju, popularnom „El madriljenu’.

(Izvor: YouTube/jandagames)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter