16
TimeOut

FOTO: STARSPORT

TVIT DANA: Navijač Partizana izbacio računar kroz prozor posle saopštenja (FOTO)

Objavljeno: 02.03.16 u 15:21

Deo navijača Partizana nije blagonaklono dočekao saopštenje Košarkaškog kluba objavljeno povodom dešavanja na utakmici sa Cedevitom.

Na društvenim mrežama mogu da se pročitaju razni komentari na račun uprave. Ima onih koji su puni gneva i u kojima preovlađuju psovke, a ima i onih koji na duhovit način pokušavaju obajsne svoje stanje u ovom trenutku.

A sve je krenulo nakon sinoćnjeg obraćanja predsednika Vlade Republike Srbije na Javnom servisu.

0
0

16 Komentara

  1. A sad za kraj. Čovek koji drugom kupi knjigu koji drugog čoveka obrazuje nije prodavac magle. Vaši mafijaši su prodavci magle i lopovluka. Duletovo se delo vidi a iza vaših ostaje pustoš. Sada je i Berić neposlušan. Pošto vidim da imam posla sa botovima a ne pravim navijačima tu rasprave nema.

    Nikada neću zaboraviti 15.03.1986. godine derbi pun vaš stadion. Praznik sporta , izlazi sastav Partizana na semaforu a odjednom muk, ceo sever kao jedan „Gde Vam je Mance“, i tako nekoliko puta. To ste vi , ni svog ni tuđeg neznate da cenite. E da znaš strašni od tada Vas mrzim jer nisam mogao da verujem da neko tako može da bude morbidan. A isti dan ste nastavili sa „Milko kupi pežo“. Tako sve do dan danas. Vi ste nas naterali da vređamo. Za Jug ti je uvek trebalo grlo i dlan, nema koreografija danas drugi klinci to drugačije vide. I za kraj da Vas podsetim koliko ste zadojeni naterali ste svog kapitena Simona da čovek digne u vis ukradeni pehar. Ja se stidim naših idiota koji su kapitenu skinuli traku sa ruke. Suviše sam toga prošao ali toga nikada nije bilo dok nisu ovi novi klinci uvezli vodje. Prelazni rok u svemu. Ja ću umreti kao grobar ali častan sa večnom ljubavlju prema crno beloj boji……

    0
    0
    Odgovori
  2. Ti ligu od četiri kluba nazivaš ozbiljnom. Prvaci Evrope , Dva kupa Radivoja Koraća, još tri fajnal fora. Stojaković je zvezdin igrač kao što sam i ja, čovek kao klinac pobegao od rata pa bio par meseci u juniorima, otišao u Grčku čak dobio i njihov pasoš. Jarić kad je igrao za Zvezdu. Rakočević plesao i to bezuspešno jedno leto. Antić čovek za vas navija došao iz Makedonije a u NBA otišao iz Olimpijakosa. A iz partizana Divac, Krstić, Danilović, Peković, Veseli, Lovrenj, Djordjević. Imamo najboljeg trenera Evrope Obradovića itd. Vi ste sekta i sa vama nema ozbiljne rasprave jer ste toliko zadojeni da vam ni geometar sa neba nemoze pomoci.

    0
    0
    Odgovori
    • Cim se ti potpisujes duletov vojnik,tebi nema pomoci.Umesto da se stidis i pokrijes usima,ti jos velicas najveceg prodavca magle i demagoga,nekog koji vas je zadojio mrznjom i zlobom,da ne znate gde bijete.Takvima kao sto je on,daleko neka je lepa kuca,kao i njegovim sledbenicima.A Danilovic,Djordjevic,Veseli i jos neki su se bas naigrali u NBA ligi…

      0
      0
      Odgovori
  3. Skupljcu perja bas si smesan. Dali smo vam pet igraca iz nase vaterpolo skole da bi mogli da igrate. Devedeset posto titula u kosarci ste osvojili u beton ligi posle rata. Vas jedini NBA igraç R.Cvetkovic je zavrsio u Madjarskoj nadaleko poznatoj ligi. Preporod kosarke nase kosarke je poceo sa Kicom madjionicarem Prajom pa sa dva Saleta Vladom, Paljom I do sutra mogu da nabrajam, a vi ste vase dve istinske legende Ducija I Moku sutnuli, to sve o vama govori. Zika parking Zezelj Vesic Coki to su vam perjanice. Projekat ste svake pol.stranke koja hoce da vasim glasovima vlada, SPO DS Arkan I drustvo sad SNS sa vrlim Socijalistima. Mi volimo nase Jugoslovensko Sportsko Drustvo I svakog sportistu koji brani nase boje bez obzira na nacciju veru ili boju koze. Nasa je ljubav Crno Bela do kraja zivota. Stidim se postupaka Juga prema legendi Ìvanu Curkovicu, ali to govori I o vremenu u kojem zivimo.

    0
    0
    Odgovori
    • Glupi glodaru,ti si jos smesniji sa svojim nebulozama.Mi smo 90%titula u kosarci osvojili kad je igrala cela Jugoslavija a vi ste 90% osvojili u samostalnoj drzavi,dok je jedna ista politicka garnitura bila na vlasti i to govori koliko su te titule validne.Kad je bila veca i jaca konkurencija,nije vas bilo na vidiku,prvu titulu ste osvojili posle 31 god.postojanja.Pominjes Cvetkovica kao jedinog Zvezdinog NBA igraca i dokazujes svoju glupost.Upravo je zvezdas Stojakovic,najbolji srpski NBA igrac svih vremena a igrali su i Rakocevic,Jaric,Antic,Marjanovic,Bjelica…

      0
      0
      Odgovori
  4. u vetrpolu se cz nije ugasila samo iz razloga sto im je partizan poslao svoje prekobrojne igrace.., da malo pratis sport procitao bi to negde odavno.. a druga stvar za fudbal mozete da se pokrijete usima, ovaj nas veliki vodja vam daje para pa se ne krsti i to od nasih para.. ali nece jos dugo.. 24. april je sve blizi.. kao sto je vk cz nestao sa scene tako ce i ovaj vestacki kk vrlo brzo..

    0
    0
    Odgovori
    • Čovek ti je lepo objasnio da VK nije nesta sa scene,nego vas je odrao u derbiju i kreće sa PRVE pozicije u plej of.Pozajmili ste igrače,to je tačno ali smo i mi vama davali bazen i termine za treninge,da se ne biste ugasili pre dve godine.U toku sezone ste te igrače tražili nazad i mi smo doveli naše i ubili smo vas,kao što vas ubijamo i u fudbalu,košarci,odbojci,rukometu,tenisu,hokeju,ragbiju itd.FK je dobio pare ali od sponzora a ne od naših ili vaših para i to treba da razlikuješ a ogromni deo od ruskog Gazproma,na to je AV mislio.Naravno da će doći 24.april i ostaće sve po starom,na žalost,što se politike tiče jer boljih od ovih,nažalost nema.Imali smo prilike da doživimo još gore političare od AV i to mnogo gore,tako da on ostaje milijardu posto.E,sad vi vidite šta će biti zbog vašeg umolizma i skandiranja jer ne znate ni hvala da mu kažete za sve što vam je dao i što vas je spasao,kako ispadanja iz ABA lige,tako i katanca.Mislim da vam posle ovoga sledi katanac,najdalje u narednoj godini jer ste najveći licemeri i ništa ne priznajete.

      0
      0
      Odgovori
  5. Covek je rekao onako kao jeste ali posto su moroni utripovali nesto drugo,njih istina ne zanima,vec iskljucivo ono sto bi zeleli da cuju.

    0
    0
    Odgovori
  6. Duletov vojnice sada pazljivo citaj, vaterpolo nam nije ugasen, ako se secas pre desetak dana smo vas odrali u derbiju, stobse tice kosarke nju CZ igra jos od ’60ih godina kada ste vi mogli samo da je sanjate, do raspada SFRJ ste bili vecito peti, uvek iza velike cetvorke (pitaj caleta ako te mrzi da guglas) sto se tice FK C.Zvezda nas dug jeste veliki, ali to ne znaci da je veci od vaseg duga jer kod vas drzava nije ni ulazila jer ste tada bili drzavni projekat, a sada ne ulazi jer bi poceli da kukate kao i za KK da dobijatr manje para a koliko vidim uprava priznala tako da taj tvoj Dule je nista drugo nego obican lazov i demagog koji laze budale koje mu slepo veruju. Uzgred receno nesto se ne vidi njegovo znanje u Francuckoj sada, kao sto ga nije polazao ni u Italiji a pogotovo ne u Rusiji. Valjda zato sto se tamo zaista trazi znanje a ne kao u Srbiji gde je bitno da predsednik i ceo politicki vrh navijaju za klub od ’90ih pa na ovamo. Zato mali bolje cuti i ne lupaj jer se brukas dzabe. Drzavni projekat ste bili 20 i vise godina i sada ste nasli da kukate. Aj nazad u rupu iz koje ste izmileli jer je konacno opet sve na svom mestu, onaj ko zasluzuje je prvi a ko nema blage veze je ispod….cao zdravo

    0
    0
    Odgovori
  7. koji jeto moron pa aj ti narodu zabrani nešto jel demokratija?a ti privatizuj klubove i nece se vise to ponavlajti vama su klubovi paravan za pranje novca vama,kriminalcima i vođama navijača

    0
    0
    Odgovori
  8. Kakvo spinovanje zamena teza. Pravi budalu od nas. Skupljacima perja je oprosteno 16 Milki , Coki legao na rudu da neode u bajbok i sve lepo. Ovde 6 milki dug ali pregrst titula i uspeha. U fudbalu smejurija 60 milki ddug dovedose pola evrope , od cega kad su u blokadi . Vaterpolo napravise na brzinu pa da se gase a oda gde si djuka pomagaj. Hokej,ragbi bolestina samo pokazivanje moci kao sto rade velike vodje. Kako drzavni telekom nije imao interesa da sampionu bude sponzor, a kad je klub klecnuo do zemlje moze opet. Tri dana bih mogao da pisem ali sta vredi , i ovaj nastup je izreziran da se pokaze velikodusnost. Prijatelju moj vrednuj tradiciju i sta u svetu kosarke znaci ime Partizan u celom svetu. Dali smo vrhunskih igraca kao dobar kvart u Bgd, a sad da nam ti das milostinju i da ti se klanjamo. Licemeru….

    0
    0
    Odgovori
  9. ADEKVATAN ODGOVOR ORGANU !!! GROBARI-ELITA SRBIJE !!! STOP LAGANJU I DEMAGOGIJI !!! STOP TOTALITARIZMU I AUTOKRATIJI !!! STOP JEDNOUMLJU SRBIJE !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter