0
Ostali sportovi

UVOD U FUDBALSKI DERBI: Pravi ‘rat’ u rukometnom okršaju Partizana i Zvezde

Objavljeno: 26.02.16 u 22:49

Izgleda da ne može bez frke ovih dana kada igraju Partizan i Crvena zvezda, a posle hokeja varnica je bilo i u rukometnom duelu.

U utorak je došlo do masovne tuče u hokejaškom derbiju između crveno i crno-belih, a večeras je u hali ‘Šumice’ odigran rukometni derbi u kom su ljubitelji rukometa mogli istinski da uživaju.

Pobednika u ovom meču nije bilo, rezultat je na kraju glasio 32:32, iako je Zvezda imala i po četiri gola prednosti. Bilo je svega, preokreta, duela, golova, čak i atraktivnih, a po zavšetku meča i fizičkog sukoba između igrača dva tima. 

Iz klinča zaraćenih strana igrače je morao da vadi i trener crveno-belih Nenad Peruničić, nakon čega se sve nekako smirilo.

Ubedljivo najbolji na današnjem meču bio je rukometaš domaćih Nemanja Živković sa čak 11 golova, dok je u timu Crvene zvezde Dejan Babić sedam puta tresao mrežu Partizana.

Zvezda je i dalje prva, dok se Partizan nalazi na četvrtom mestu i još uvek je u velikoj borbi za plej-of.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter