2
TimeOut

FOTO:STARSPORT

VREMEPLOV: Ljubimac Delija je Zvezdi evrogolom oduzeo trofej (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.16 u 23:55

Vremeplov nas vraća u 2003. godinu kada je Sartid iz Smedereva osvojio jedini trofej u istoriji kluba, tadašnji Kup Srbije i Crne Gore.

Veliko finale između favorizovane Crvene zvezde i Sartida odigrano je na stadionu Partizana 29. maja 2003. godine. Crveno-beli su samo godinu dana ranije savladali „oklopnike“ u najmasovnijem domaćem takmičenju i niko nije ni slutio da će tim na čelu sa legendarnim Goranom Bogdanovićem napraviti uspeh koji se i dan danas pamti.

Crvena zvezda je napadala, Sartid se branio i odbranio. Posle 90. minuta igre bilo je 0:0, a onda se ušlo u produžetak. Igrao se 110. minutu kada je Marko Pantelić evrogolom savladao Ivana Ranđelovića i „zlatnim golom“ Sartidu doneo jedini trofej u istoriji kluba. Kasnije je Marko Pantelić postao miljenik „severa“, tribine koju je tada svojom majstorijom rasplakao.

(Izvor: YouTubeMilos Svilar)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

CRVENA ZVEZDA – SARTID 0:1 (0:0, 0:0).

Strelac:
Pantelić 110

CRVENA ZVEZDA: Ranđelović, Vitakić, Vidić, Bratić, Gvozdenović, Mladenović (Basta), Kovačević (Milovanović), Krivokapić, Bošković, Bogavac (Mrđa), Pjanović.
SARTID: Žilić, Savić, Mrdak (Sočanac), Spasić, Vasković, Bogdanović, Kocić (Pantelić), Paunović, Mudrinić, Mirosavljević, Zečević.

[/stextbox]

0
0

2 Komentara

  1. A ovo je vest zbog???? A je l’ se sećate kako je Kleo zgazio Anderleht? Toga se ne secete? Nego ste se setili Pantele kad je partizan zgazio limenke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter