0
Ostali sportovi

FOTO: TWITTER

SNUKER: Vajt iznenadio Higinsa, O’Saliven siguran

Objavljeno: 18.02.16 u 19:34

Šesti rangirajući turnir sezone, koji se održava u Kardifu, polako ulazi u samu završnicu.

Domaći predstavnik Majkl Vajt zaradio je epitet junaka četvrtog dana takmičenja u „Motorpoint Areni“. Talentovani igrač snukera iz Velsa priredio je veliko iznenađenje savladavši četvorostrukog Svetskog šampiona Džona Higinsa u susretu osmine finala, rezultatom 4:1 u frejmovima.

Pobeda nad „Čarobnjakom“ iz Škotske uliće mu novu dozu samopouzdanja pred četvrtfinalni susret sa boljim iz duela između Marka Alena i Barija Hokinsa.

Roni O’Saliven sigurnom igrom plasirao se među osam najboljih. Kontroverzni Englez nadmašio je Ju de Lua rezultatom 4:1. Nakon traljavog prvog frejma, koji je pripao kineskom predstavniku, O’Saliven je ubacio u veću brzinu i u svom stilu brzo postavio stvari na svoje mesto. U trećoj partiji ostvario je novi trocifreni brejk, ukupno šesti na turniru u Kardifu.

Sutra nas sigurno očekuje novi snuker spektakl, jer će se „Raketa“ sastati sa pobednikom meča između Marka Selbija i Marka Vilijamsa.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter