0
Američki fudbal

NFL: Veteran Haselbek igra još jednu sezonu?

Objavljeno: 12.02.16 u 14:16

Met Haselbek još uvek nije rešio da li će nastaviti svoju dugogodišnju profesionalnu karijeru.

Prema poslednjim informacijama iskusni kvoterbek bliži je odluci da započne 18. sezonu u NFL karavanu.
Prethodne tri godine proveo je u Indijanapolisu. Prošle sezone osam puta je kao startni kvoterbek Koltsa menjao povređenog Endrjua Laka. U međuvremenu postao je slobodan igrač i u zavisnosti od ponude doneće konačnu odluku o svom statusu.
– Čak i kao rezerva moraš biti spreman da odigraš svih 16 utakmica, i preko toga ako bude potrebno. Moraš biti svestan cene i ako pristaneš i ako odustaneš. Moja deca su sve starija, ali bez obzira na sve to naginjem ka ostanku, rekao je Haselbek za ‘ESPN’ u Sijetlu.
Haselbek je selektiran od strane Grin Bej Pekersa 1998. godine kao podrška čuvenom Bretu Favru. Tri godine kasnije prelazi u Sijetl, gde počinje njegova NFL ‘bajka’. Vlasnik je nekoliko rekorda Sihoksa i verovatno je najpopularniji kvoterbek u istoriji ekipe iz savezne države Vašington. Predvodio je tim do Superbola 2005. godine, i tri puta je učestvovao na NFL ‘Probolu‘.
Nastupao je još za Tenesi Tajtanse pre prelaska u Indijanapolis.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter