0
Američki fudbal

NFL ‘PROBOL’: Vilsonu ‘MVP’ priznanje

Objavljeno: 01.02.16 u 11:06

Rasel Vilson proglašen je za najkorisnijeg igrača na tradicionalnoj NFL ‘Probol’ utakmici koja je održana na ‘Aloha’ stadionu u mestu Honolulu na Havajima.

Timovi su selektirani i vođeni od strane legendarnih vajdrisivera Majkla Irvina i Derija Rajsa.
Kvoterbek Sijetl Sihoksa predvodio je tim Irvin u pobedi 49-27 nad timom Rajs sa 3 bačena tačdauna.

Vilson je nastupio kao startni kvoterbek, i u prvoj četvrtini dva puta je uspešno pronašao igrače Atlante Džulija Džonsa i Devonta Frimena. Na terenu se zadržao još malo tokom druge deonice, gde je asistirao raningbeku LA Remsa Todu Garliju za treći pogodak. Ostvario je 8 tačnih dodavanja za 168 jardi i apsolutno zaslužio ovo laskavo priznanje.

– Kada god imate priliku da igrate veliku utakmicu, morate iskoristiti tu šansu. Igrati na ‘Probolu’ je specijalna stvar zato to možete videti sve najbolje igrače u ligi, najbolje igrače na svetu. Biti sa svima njima na terenu je specijalna stvar, izjavio je Vilson nakon meča.

Vilsonov timski kolega Majkl Benet izabran je za odbrambenog igrača utakmice. Jedino je njemu pošlo za rukom da napravi obaranje i presečen pas.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter