0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR SRPKINJA: Nisam znao da je ovo prva pobeda Srbije na EP!

Objavljeno: 13.01.16 u 19:10

Selektor ženske vaterpolo reprezentacije Srbije, Vladimir Bajković rekao je da je veoma zadovoljan pobedom svog tima nad Hrvatskom, prvom na Evropskom prvenstvu i prvom za Srbiju na evropskim prvenstvima uopšte.

– Izuzetno sam zadovoljan kako smo odgovorili nakon lošeg početka, pogotovo u drugom delu utakmice, kada smo prelomili i nakon toga rutinski došli do trijumfa – rekao je Bajković novinarima posle meča.

Hrvatska je povela sa 3:1, ali je Srbija preokrenula i na kraju slavila. Domaći tim je u prvom kolu izgubio od Nemačke sa golom razlike, postignutim u finiušu meča.

– Videli smo večeras kako jedan neiskusan tim igra pod pritiskom. Znali smo da će ova utakmica biti izuzetno teška nakon emotivnog pražnjenja posle poraza od Nemačke – rekao je Bajković.

Novinari su selektoru rekli da je ovo prva pobeda Srbije na kontinentalnom takmičenju.

– Ja to uopšte nisam znao, ali sad sam izuzetno srećan. Siguran sam da će to devojkama mnogo značiti za nastavak takmičenja – rekao je on.

Srbiju sada čekaju utakmice protiv jednih od glavnih favorita za medalju, Španije i Italije.

– Želeo bih samo da u njima igračice budu mirne i stabilne. Jasno je da nismo na njihovom nivou, a svoju šansu treba da tražimo protiv Francuske – rekao je Bajković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter