0
Ostali sportovi

PETAR NENADIĆ TRAŽI PODRŠKU PRED EP: Ne kritikujte, podržite!

Objavljeno: 13.01.16 u 15:48

Srpski rukometaš Petar Nenadić rekao je danas da će se njegova reprezentacija boriti na predstojećem Evropskom prvenstvu i pozvao javnost da podrži tu mladu ekipu na takmičenju u Poljskoj.

– Zamolio bih ne da podržavate mene i ostale starije igrače, već da podržite mlađe, kojima treba samopouzdanje i vera. Mnogima je ovo prvo takmičenje i jako su nam potrebni u ovom trenutku. Bez obzira na to kako ćemo igrati, borićemo se, ali smo svesni da se mnogo ljudi hrani našim neuspehom i biće srećni ako bude neuspeh, rekao je Nenadić novinarima u Beogradu.

Reprezentativci Srbije će u sredu otputovati u Poljsku na Evropsko prvenstvo, gde će od petka igrati u teškoj grupi sa domaćinom, Francuskom, i Makedonijom.

Nenadić je kazao da reprezentativci posle dugo vremena imaju podršku.

– Ovde sam mnogo godina, prošao sam mnogo selektora, igrača i svega toga. Prvi put mi se dešava da igrači koji su došli nisu omalovažavani od strane trenera, osim još jednog čije ime neću pominjati, već su podržavani. Ovo je prvi put u poslednjih nekoliko godina da su igrači podržavani, pogotovo mladji, kazao je Nenadić.

Prema njegovim rečima, srpska selekcija će se truditi da razmišlja pozitivno jer samo tako može da joj se desi nešto pozitivno na kontinentalnom šampionatu.

Kada je reč o Poljskoj, prvom protivniku na turniru, rukometaš nemačkog Fuhse Berlina je rekao da je važan početak te utakmice i da Srbija spusti atmosferu i ritam protivnika, koji će imati veliki pritisak.

– Nemamo šta da izgubimo u toj utakmici, možemo samo da dobijemo, dodao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter