0
Ostali sportovi

FOTO: TWITTER

POTERA ZA VATERPOLISTOM: Interpol traži mladog reprezentativca Srbije

Objavljeno: 02.12.15 u 09:15

Mladi reprezentativac Srbije u vaterpolu, Uroš Vuković, podigao je mnogo prašine u Srbiji pošto je nestao od kuće, a u čitavu priču se, navodno, uključio i interpol.

Naime, Vuković, inače igrač VK Beograd, kako prenose srpski mediji, pobegao je od kuće, a poslednje informacije govore da je viđen u Mađarskoj.

U ceo slučaj uključio se i Interpol, koji pokušava da pronađe mladića, ali zasad nije uspeo u toj nameri.

Juče je u popodnevnim satima društvenom mrežom Fejsbuk počela da se kruži informacija da je Vuković „nestao“ uz apel da se svako onaj koji sazna nekakvu informaciju o njemu odmah javi roditeljima.

Drama je zapravo počela dan ranije, kada je Vuković, koga opisuju kao šarmantnog i uvek nasmejanog mladića , na školskom poručio školskim drugovima da ide na trening. Nakon toga je došao do kuće i ocu poručio da će se susresti s prijateljem koji igra za VK Šabac.

Ipak, od tog treninga, nije bilo ništa, a ni pomenuti prijatelj iz VK Šabac, kako se širi priča, nije ni bio u Beogradu. Kada je Urošev otac juče ujutru došao da ga probudi, shvatio je da nije ni dolazio kući. Kako nezvanično saznajemo, mobilni mladog vaterpoliste bio je stalno isključen, pa je otac pozvao drugove i saigrače da vidi znaju li gde mu je sin.

Tako je krenula potera za ovim mladićem, a kako nezavanično saznaje Kurir, utvrđeno je da je oko 6.00 sati ujutro prešao granicu sa Mađarskom. Navodno, motiv odlaksa ovog igrača jeste nezadovoljstvo životom u Srbiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter