3
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Zoran Milinković o remiju s Radničkim

Objavljeno: 21.09.15 u 08:05

– Čestitam Radničkom na osvojenom bodu, uz napomenu da je bod za nas malo. Ovo nam je još jedan kiks u prvenstvu, mislim da smo pravili prilike za gol, ali da nismo imali realizaciju. Kako je vreme prolazilo bili smo sve nervozniji… Ljudi su s pravom nezadovoljni rezultatom. Ali, šanse postoje dokle god se igra. Biće i taj plej-of, pa ćemo videti šta će se desiti – istakao je trener Partizana Zoran Milinković.

0
0

3 Komentara

  1. Džaba ciganima nameštanje, kada će svi klubovi pred play off biti u zaostatku od 2 do 5 bodova, pa će im i apetiti porasti. Izglasali su glup sistem, jer su mislili da će biti obrnuto. Strah i navika su čudo. I dok Partizan bude osvajao bodove i razigravao tim u Evropi, drugi tim će igrati domaću ligu, taman toliko koliko nam treba da ih u play-off-u lagano peskočimo. Do tada će i nezadovoljstvo neisplaćenim platama kod komšinice narasti… Živi bili, pa videli. Bez brige.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada je -10 jadnako -7, a -7 jednako -3, a – 3 je jednako pobeda Partizana u prolećnom derbiju i šampionska titula? Kada Zvezda izabere sistem takmičenja (pley-off), a Partizan ga testira do krajnjih granica!

    0
    0
    Odgovori
  3. Imaš li oči da vidiš, i uši da čuješ, ili izgleda vidiš i čuješ ono što tebi odgovara,Ovome kao što i sam nadimak kaže **Kiza vinjak***- treba kupiti jednu litru vinjaka i najuriti ga glavom bez obzira–čovek zalutao u trenerske vode i u FK Partizan, a na čelu sa njim treba pre svega najuriti ovu NAZADNO- LOPOVSKU upravu koja je došla da uništi klub i pokrade i to malo što je ostalo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter